Luaj tani

Pampers shpërblen blerësit besnik

Mblidh pikët dhe fito

Bli produktet Pampers GPP dhe gjej në brendësi të paketimit fletushkën me kodin promocional. Regjistroje atë online, mblidh pikët dhe fito plot dhurata.

Të gjithë fletushkat origjinale me kodet e regjistruar në fushatën promovuese duhet të ruhen për referenca të mëtejshme. Çdo kod promocional është i barabartë me 1 pikë dhe mund të luhet vetëm 1 herë!

Ju do të mund të regjistroni Kodet Promocional të Pampers duke filluar prej datës 29 Maj 2017 ora 00:01 deri më 31 Dhjetor 2017 ora 23:59. Lexoni më shumë rreth Kushteve dhe Kritereve të lojës.